søndag den 9. august 2015

Skinkestang

SKINKESTANG
3-4 personer


Ingredienser

4 butterdejsplader (1 pakke)
3/4 del af Buko pikantost
1 pakke skinkestrimler
1 æg
Timian


Fremgangsmåde

Tø de frosne butterdejsplader op.
Læg dem lidt over hinanden, så de overlapper - tryk dem godt sammen i lukningen.
Mix skinkestrimler og pikantost sammen og fordel det på butterdejen. 
Luk derefter pladerne sammen ved først at lukke den ene siden og så den anden side ovenpå, pensel med æg imellem lukningen og tryk dejen sammen med fingrene.
Vend dejen om, så lukningen er ned af og pensel med æg på hele stangen.
Skær lidt riller i dejen på tværs.
Drys lidt timian hen over.

Kom stangen i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min, til den har fået en flot gylden farve.
Lad den stå 5 minutter og trække inden servering.


2 kommentarer: